Sioloon DiGital Zone


 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Show-off Your Case Mod's

Go down 
AuthorMessage
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Show-off Your Case Mod's   25/10/2009, 5:49 pm

ada sesetengah pemilik suka menghias PC atau pun notebook mereka. tak kira la apa yang pemilik tu buat.. ada letak lampu neon, sticker.. atau lebih radikal dari yang biasa, jadi ruangan ni di buka kepada mereka yang nak show-off hasil kreatif anda masing-masing..!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: Show-off Your Case Mod's   25/10/2009, 5:59 pm

ni antara hasil yang aku pernah buat hahahah... buruk ja


yang ni aku buat dekat opis aku kerja dulu
P3 1.1GHz, SD-RAM 512MB, 40GB. tugas utama.. download..!!!


yang ni aku punya yang sebenarnya... tak la power mana pun.
P4 soket478 2.60GHz, 1GB DDR, 320GB's HDD (guna 4 biji HDD), ATI radeon 9600 256MB.

simple ja..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
 
Show-off Your Case Mod's
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How do I make the login popup show an Image, instead of it's bland colors
» 'Play Current Test Case' button not support to Ruby language.
» Show Us Your Bling! *Read Restrictions*
» Shortcut to run test case with selenium ide
» Haters in frenzy of dog-worship over US case

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sioloon DiGital Zone :: Case modding-
Jump to: