Sioloon DiGital Zone


 
HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 penggunaan "Proxy" paling mudah

Go down 
AuthorMessage
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: penggunaan "Proxy" paling mudah   24/9/2009, 10:07 pm

setakat ni, software ni yang paling mudah kalau nak gunakan, korang hanya savekan program ni dekat flash disk dan run kan dikala memerlukan

lawati web ni untuk download

http://www.ultrareach.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
mr.md
FRESHIE
FRESHIE


Number of posts : 1
Points : 1

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   28/9/2009, 4:29 pm

apa kegunaannya bro...aku ni buta IT..cua ko crita sikit luk
Back to top Go down
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   28/9/2009, 8:29 pm

let say opis ko kena block tenet dia, macam sesetengah web ko nda dapat masuk, ko pasti web tu wujud. so dengan benda ni ko bole kasi tembus tu block.

ada sesetengah opis tak bole masuk web youtube, kalo guna benda ni dapat la masuk...

tapi ni benda pun kalo guna akan menyebabkan tenet jadi slow sikit dari biasa, tapi ok la daripada tak dapat masuk langsungkan.. hahaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
MutiArA
FRESHIE
FRESHIE
avatar

Female Number of posts : 4
Points : 4

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   1/10/2009, 1:42 am

sampin ba ko pasal tenet ni kan bRo...sy pun ndak berapa tau sgt pasal ni..nti sy try download..mlm ni ndak dpt coz line mcm ndak bagus..akibat Ribut Ketsana mankali tu kan..huhuh
Back to top Go down
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   1/10/2009, 11:57 am

blum lagi sampin ni... masih lagi blajar2...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
silis
FRESHIE
FRESHIE
avatar

Male Number of posts : 19
Points : 24

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 8:54 pm

bro...saya ada 1 lgi sofware yg blh buka bila kita kena blokinternet kat mana2n menambahkan kelajuan line...iaitu..Ultra..aku rasa mcm sama jak bro sofware ni dari yg bro cadangkan.....tpi yg ni ada rasiko....bilaguna...vairus internet senang msuk....2 jak masalahnya bro.....
Back to top Go down
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 11:09 pm

silis wrote:
bro...saya ada 1 lgi sofware yg blh buka bila kita kena blokinternet kat mana2n menambahkan kelajuan line...iaitu..Ultra..aku rasa mcm sama jak bro sofware ni dari yg bro cadangkan.....tpi yg ni ada rasiko....bilaguna...vairus internet senang msuk....2 jak masalahnya bro.....
weina ging mo di test tu kalo nda lain dari apa yang aku dapat tu, ada infomation ka pasal software tu, aku sangat memerlukan proxy sekarang ni..

(kena cuba benda lain lagi... hehehe)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
silis
FRESHIE
FRESHIE
avatar

Male Number of posts : 19
Points : 24

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 11:14 pm

Leader™ wrote:
silis wrote:
bro...saya ada 1 lgi sofware yg blh buka bila kita kena blokinternet kat mana2n menambahkan kelajuan line...iaitu..Ultra..aku rasa mcm sama jak bro sofware ni dari yg bro cadangkan.....tpi yg ni ada rasiko....bilaguna...vairus internet senang msuk....2 jak masalahnya bro.....
weina ging mo di test tu kalo nda lain dari apa yang aku dapat tu, ada infomation ka pasal software tu, aku sangat memerlukan proxy sekarang ni..

(kena cuba benda lain lagi... hehehe)
oo...kalau information 2..x bnyak...tpi...sofware yg sya mksutkan ni mimang terbukti bnr....sya dah cuba...x berani guna selalu keculi terdesak jak...mimang laju...kalau guna..x kira wiles org broad..sama jakdia 2...laju juga...tpi 2 bahayanya bro....
Back to top Go down
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 11:32 pm

nda pa ging ko bagi jak, tu virus no hal jugak. mana mo download tu ging

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
silis
FRESHIE
FRESHIE
avatar

Male Number of posts : 19
Points : 24

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 11:46 pm

sya x down hari 2 bro..sya bli kat kedai...lps2 kasih up date2 jak....2 yg sya buat bro...nti sya cari tuk doen lah bro...ok...
Back to top Go down
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 11:47 pm

weina kenapa berulang2 posting ko ni ging

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
silis
FRESHIE
FRESHIE
avatar

Male Number of posts : 19
Points : 24

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   12/5/2010, 11:51 pm

sowry...laine x ok.....2 yg berulang2...so...klik link ni ULTRA 92 cuba bro..bru ku cari dari google...blh down 2...
Back to top Go down
Leader™
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar

Male Number of posts : 51
Points : 74

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   13/5/2010, 11:03 am

yang mana 1 tu ging

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


© 2007-2009 Sioloon DiGital Zone. All rights reserved.
Back to top Go down
http://sioloon.withme.us/
silis
FRESHIE
FRESHIE
avatar

Male Number of posts : 19
Points : 24

PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   13/5/2010, 3:49 pm

yg free down load ...hehehe cubalah bro...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: penggunaan "Proxy" paling mudah   

Back to top Go down
 
penggunaan "Proxy" paling mudah
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Special offer "VoipSwitch is just $160" VOIPAXIS
» Special offer "VoipSwitch is just $160" VOIPAXIS
» Selenium RC; Permission denied on session.([error] Element not found ")
» "Don't mistake my kindness for weakness."
» What would be "gadget nirvana" for you?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sioloon DiGital Zone :: Category Software :: Internet Tools-
Jump to: